Intimt för vuxna

 Tror du att andra har mer sex än du?

Det är ca 10-15% som har sex mer än 1 gång i veckan och 1 av 5 som har sex någon gång i veckan. Runt 10% har aldrig sex. Undersökningar har gjorts och det är detta man kommit fram till. Hur tolkar man då detta?  Man kan tänka sej att de  som har sex flera gånger i veckan är nyförälskade par eller är ungdomar som ofta är ute och raggar. Tror inte att ett par som är i ett långt förhållande har sex så ofta, men det finns ju alltid undantag. Vi har ju olika sexdrift och alla tycker inte att det är lika viktigt. Ålder spelar såklart också en stor roll.

                                   Fyndhörnan hos Intima

 

Sexhjälpmedel

Idag lever fler än tidigare som singlar, både frivilligt och ofrivilligt. Som singel har man bara sej själv att ta hänsyn till och kan styra över sitt liv själv, både för och nackdelar. Vill man ha sex ofta så kan det ju vara svårt att få till det, så då är ju sexhjälpmedel bra att ta till. Sexleksaker, sexiga kläder kan vara en extra krydda i sexlivet mellan par eller om den ena partnern har större sexlust än den andra och då kan använda sexleksaker som komplement.

TIO REKOMMENDERADE VUXENSIDOR                                                                                                 
INTIMA
SINFUL
VUXEN
SEXLEKSAKER OUTLET
LUSTJAKT
LASTBRYGGAN
HIMMELRIKET
EASYLOVER
JOYLAND
LOVERBOX

Hur vi lever har också betydelse.

Arbetar vi mycket så orkar vi inte mysa när vi kommer hem. Haft det stressigt på jobbet eller kanske något i privatlivet som gör oss stressade som t ex att man inte kan prata med partnern om sex. Kan man inte prata med varandra eller den ena partnern inte lyssnar då dör sexlivet ut. Det finns så mycket som kan påverka vårt sexliv. Idag  har många ett stillasittande arbete och är man då inte fysiskt aktiv på fritiden heller så bidrar det till att man varken orkar eller har lust till något samliv.

Vuxen.se är Sveriges största erotikbutik på nätet och kallar sej för Sveriges sexvaruhus. Utöver sexleksaker finns ett stort utbud av sexiga underkläder, fetishkläder, erotiskfilm, bondage & fetish leksaker samt skämtprodukter.                                                                                                                                Beställningar som inkommer vardagar senast kl 14 skickas samma dag.


Det viktigaste är inte

att ha sex mer eller lika mycket som andra, utan så ofta som man själv känner för det.  Man skall inte heller tro så mycket på vad andra berättar om hur ofta och hur bra sex dom har.

Hitta en partner när man är äldre

Många tycker att det är mycket lättare när man blir äldre.  Jag har en känsla av att det är så för många. Jag tagit upp ämnet med andra i min ålder och dom instämmer. Kan det vara så att vi har blivit snyggare med åren?  Ett önsketänkande, men jag tror inte att det är så.

Varför är det så då?

Jag har ju inget riktigt bra svar på det, kan ju bara spekulera. Kan det vara så att det beror på att jag är man? Är det ett överskott av kvinnor 50+? Nä vad jag kunnat läsa ut av mätningar så är det inte så stor skillnad. Är det då så att kvinnor idag mer än tidigare vågar ta första steget? Jag personligen har väl upplevt det så. Förr var det ofta så att det var  killarna som "raggade" tjejer och inte tvärtom :-).

SEXLEKSAKER OUTLET                                                                                                                                                                    Säkra & diskreta leveranser direkt hem

Kvinnor har 

mer sex idag än tidigare och det handlar inte enbart  om att kvinnor av i dag är mindre pryda eller villigare. Att de har fler tillfälliga förbindelser idag beror mycket på att det är betydligt enklare att hitta en likasinnad partner. Förr fick man gå ut och leta efter en partner och det var inte så enkelt alla gånger och speciellt inte om man bodde på landet. Idag finns det dejtingsidor och sexchattar på nätet, så det är inte så svårt att hitta någon likasinnad. Dessutom så är det lättare om man chattar ett tag först för att se om man är ute efter samma sak.

 

MEDICOO har öppet dygnet runt alla dagar om året. 
Kl. 08.00-22.00 får du snabbt kontakt med leg. Läkare.

Äldre ensamstående kvinnors singelliv

har en docent i socialt arbete i en studie tittat närmare just på äldre ensamstående kvinnors singelliv.  Där framgick det tydligt att: Kvinnorna var nöjda med sin situation, flera hade tillfälliga älskare och de var ointresserade av gå in i någon relation.   De kände sig fria att ha sexuella förbindelser om de ville, utan att det skulle leda till tvåsamhet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *